O nama

Home \ O nama

O nama govore brojni zadovoljni klijenti.

Naš zadatak je da učinimo sve što je u našoj mogućnosti da Vam pružimo usluge vrhunskog kvaliteta.

Preduzeće TEHNIČKI PREGLED VOZILA PMV TRAJKOVIĆ DOO je osnovano 2006 godine. Od svog osnivanja se bavi pružanjem usluga prilikom kompletne registracije vozila.

Od 19 avgusta 2009 ovlašceno je od MUP-a Rpublike Srbije za vršenje tehničkog pregleda vozila najveće dozvoljene mase do 3,5 tona.

Na poslovima provere tehničke ispravnosti vozila rade kontrolori sa višegodišnjim iskustvom u oblasti tehničkih pregleda vozila obučeni za rad na savremenim uređajima. Samim tim pružaju klijentima kvalitetnu i profesionalnu uslugu.

Tehnički pregled vozila
Ponosni smo na svoju dugu tradiciju i kvalitetom rada želimo da zadržimo stare i pridobijemo nove klijente. Tehnički pregled vozila vršimo savremenom opremom najpoznatijeg nemačkog proizvođača opreme za tehnički pregled vozila – HOFMANN.
Konstantno investiramo u opremu, pratimo zakone i propise.

Posedujemo višegodišnje iskustvo i veliki broj registrovanih vozila. Broj naših klijenata raste iz godine u godinu i  to je najbolji pokazatelj da smo na tržištu prepoznatljivi kao pouzdan i siguran partner.
Veliki broj klijenata nam je ukazao poverenje, zašto ne biste i Vi?

Vodimo strogu evidenciju o isteku vaših registracija i na vreme Vas obaveštavamo. Ukoliko žellite možemo Vas obavestiti putem e-maila ili sms-a, sve u dogovoru sa Vama.

Naš profesionalan i stručni tim će se potruditi da Vam u što kraćem roku izađe u susret i prekontroliše Vaše vozilo. Ako se odlučite da Vaše vozilo registrujete kod nas uštedećete sebi vreme i novac, a mi ćemo u najkraćem roku registrovati Vaše vozilo.

Vaše je da nas kontaktirate i dobićete sve potrebne informacije. Biće nam zadovoljstvo da nas posetite!